x

Michael Jackson hasteindlagt

Michael Jackson hasteindlagt

Det amerikanske popfænomen Michael Jackson er ifølge Reuters blevet hasteindlagt i dag 25. juni efter at være blevet fundet livløs i sit hjem. Den 50-årige sanger er nu indlagt på et hospital i Los Angeles.

Ifølge CNN modtog alarmcentralet et opkald 12:21 amerikansk tid, og derefter blev der sendt en ambulance til Michael Jacksons hjem. Her fandt redderne Jackson livløs, og ifølge Reuters udførte de hjertemassage, og efterfølgende kørte de sangeren til UCLA Medical Center.

Nyheden kommer efter en periode, hvor der har floreret historier om, at Michael Jackson skulle lide af hudkræft. Hans helbred er ofte blevet diskuteret i medierne, men forskellige talsmænd for sangeren har altid modsagt historierne og med en kommende comeback-koncertrække på 50 koncerter, der kommer stadigt nærmere, har man insisteret på, at Jackson havde det fint.

Ifølge websiden TMZ.com er begge Michael Jacksons forældre ankommet til hospitalet, og hans far, Joe Jackson, har eftersigende udtalt om sangeren: "Han har det ikke godt".

Der er endnu ikke kommet en officiel melding fra hverken Jacksons familie eller talsmænd.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA