x

De kendte reagerer på Michael Jacksons død

De kendte reagerer på Michael Jacksons død

Mens historien om Michael Jacksons indlæggelse og død bredte sig, kunne man på Twitter følge folks reaktioner på historierne. Efterfølgende har en lang række af Michael Jacksons venner og kolleger udtalt sig til medierne, og vi har samlet en række af de kommentarer og udtalelser, der er kommet fra Michael Jacksons berømte venner og kolleger.

Quincy Jones (til CNN): "Jeg er fuldstændig knust over denne tragiske og uventede nyhed. At Michael er blevet taget fra os i sådan en ung alder. Jeg har simpelthen ingen ord. [...] Den var den ultimate performer, og hans bidrag til denne verden og eftermæle vil kunne mærkes for evigt. Jeg har mistet en lillebror i dag, og en del af min sjæl er gået med ham".

Lisa Marie Presley (til CNN): "Jeg er chokeret og ked af det. Mine tanker går ud til hans børn og hans familie".

Reverend Al Sharpton (til CNN): "Michael Jackson tvang kulturen til at acceptere en farvet person. At sige 'et ikon' vil kun give disse unge mennesker i Harlem en fraktion af, hvad han var. Han var en historisk figur, som folk vil måle musik og industrien efter".

Mariah Carey (til CNN):"Jeg føler mig velsignet over at have optrådt med ham flere gange og kunne kalde ham min ven. Ingen kunstner vil nogensinde tage hans plads. Hans stjerne vil skinne for evigt".

Madonna (til CNN): Jeg kan ikke holde op med at græde over den sørgelige nyhed. Jeg har altid beundret Michael Jackson. Verden har mistet en af de helt store, men hans musik vil leve videre for evigt".

Britney Spears (til CNN): "Jeg glædede mig så meget til at se hans show i London. Vi er på turné i Europa samtidig, og jeg havde planlagt at flyve over for at se ham. Han har været en inspiration gennem hele mit liv, og jeg er knust over, at han er væk".

Justin Timberlake (på sin webside): "Jeg kan ikke finde ord lige nu, der kan udtrykke, hvor dybt bedrøvet jeg er over Michaels død. Vi har mistet et geni og en sand ambassadør ikke kun for popmusikken men for al musik. Han har været en inspirator gennem flere generationer, og jeg vil altid mindes de øjeblikke, jeg delte en scene med ham og alle de ting, jeg lærte om musik af ham og den tid, vi brugte sammen".

Jewel (på Twitter): "Hvad pokker?! Jeg kan næsten ikke tro på det, der sker i dag. Jeg har lige fulgt op på nyhederne. Vi har to nye engle - MJ og Farrah (Fawcett, red.)... suk..."

Mika (på Twitter): "Jeg er så trist over MJs død. Jeg klyngede mig til de plader gennem min barndom. Absolut en musikal helt for mig. Må han hvile i fred".

John Mayer (på Twitter): "Omtumlet i studiet. En stor del af vores kulturelle dna har forladt os. RIP MJ. Jeg tror, vi vil sørge over tabet af ham, såvel som tabet af os selv som børn, der hørte "Thriller" på pladespilleren".

Arnold Schwarzenegger (på Twitter): "Vi har mistet en stor entertainer og et popikon. Mine tanker og bønner går ud til Michael Jacksons familie, venner og fans".

Sean 'Diddy' Combs (på Twitter): "Michael Jackson viste mig, at man rent faktisk kan se et beat. Han gjorde musikken levende! Han fik mig til at tro på magi. Jeg vil savne ham".

Ice-T (på Twitter): "Hvil i fred Mike. Folk kan sige, hvad de vil, men du var 100 procent original. Vi vil altid elske, savne og huske din storhed".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA