x

Thomas Helmig mindes Michael Jackson

Thomas Helmig mindes Michael Jackson

Websiden Musikeren.dk opfordrer danske musikere til at skrive deres reaktion på Michael Jacksons død på deres webside, og tager man i dag turen rundt på Facebook og læser de mange statusbeskeder om Jackson, så er det tydeligt, at mange i musikbranchen er berørt af popstjernens død.

En af dem er Thomas Helmig, der til Politiken fortæller, at han hørte nyheden i bilen, da han var på vej for at aflevere børnene i skole. Han fortæller, at nyheden kom som et chok, og efterfølgende blev der helt stille i bilen.

"Jeg har det lidt som dengang, Marvin Gaye døde. Det er samme fornemmelse, fordi han har betydet enormt meget for mig. Han har inspireret mig enormt meget, og det samme gælder Michael Jackson".

Helmig fortæller desuden, at han i sit arbejde med musikken har trukket på inspiration fra Jackson, når det kom til at skulle indspille sine sange. Om Michael Jacksons plader "Off The Wall" og "Thriller" siger Thomas Helmig:

"De var lidt sværere at komme uden om, så vi rendte rundt i studierne og prøvede at få det til at swinge bare knapt så godt - så de betød enormt meget, de plader".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA