x

Michael Jackson mindes i aften på Rådhuspladsen

Michael Jackson mindes i aften på Rådhuspladsen

Klokken 13:00 blev der afviklet en mindehøjtidelighed ved den amerikanske ambassade arrangeret af den danske Michael Jackson-fanklub. Men også i aften vil der være mulighed for at mindes den amerikanske popstjerne, der døde i nat.

Det er Politiken og Zonic Music, der står bag en mindekoncert i aften klokken 21:00 på Rådhuspladsen i København. Detaljerne er endnu ikke helt på plads, men det ligger fast, at musikerne fra Anna Davids band vil dukke op og spille Michael Jackson-sange, og indtil videre har Bobo Moreno og Anne Holse, forsanger i blandt andet DK Rock, sagt ja til at optræde.

Men på Politiken.dk opfordrer Søren Tvermoes fra Zonic Music alle professionelle musikere, der har lyst til at vise Michael Jackson den sidste ære, til at kontakte ham, hvis de vil spille et nummer eller to.

"Vi står klar til at modtage jer med et hold af professionelle teknikere, der kan hjælpe med afvikling af musikken".

Søren Tvermoes kan kontaktes på tlf. 23 33 00 45.

Arrangementet på Rådhuspladsen varer fra klokken 21.00 til 24.00, hvor der vil være musik og blive afholdt to minutters stilhed kl. 23.26, hvor det er præcis et døgn siden, at Michael Jackson blev erklæret død.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA