x

Sort Sol reception i Østre Gasværk

Sort Sol reception i Østre Gasværk

Sort Sol afholdt i går, søndag d.1. april, en stort anlagt pladereception i Østre Gasværk for at fejre gruppens 8. Studie album Snakecharmer. Foyeren var badet i rødt lys, der matchede omslaget til pladen og i mængden af mediepinger, skuespillere, musikere og andet godtfolk, kunne man skimte en lille scene, med forstærkere og trommesæt.

Det var imidlertid dagens aprilsnar. Live musikken var i stedet sat til selve teatersalen. Den roterende scene drejede 180 grader, og badet i teater lys, indtog Sort Sol Østre Gasværk, med vanlig sans for dramatik, til tonerne af sangen "Brogue". Hermed var overaskelserne dog ikke slut. Bassist Knud Odde, der i øvrigt ankom passende sent til receptionen, fandt aldrig vejen til scenen, men havde i dagens anledning overladt hvervet til ex-Pscyhed Up Janis frontmand, Sune Wagner. Med på guitar var også Johnny Stage, der tidligere har givet Sort Sol en hånd med både på scenen og i studiet. Samme konstellation spiller de annoncerede koncerter senere på måneden.

Lyden var, som på Snakecharmer, stor, flot og prængende. Bandet spillede i alt fire af de nye skæringer – i nævnte rækkefølge "Brogue", "Rhinestone", "Nights in white Satin og "I’ll take care of you". En imponerende smagsprøve på forårets og sommerens stort anlagte turné.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA