x

The Defectors udgiver gratis jubilæumsalbum

The Defectors udgiver gratis jubilæumsalbum

Det er i år ti år siden, at den århusianske garagerockgruppe The Defectors udgav deres debutalbum "Let Me..." Og det fejrer det stadig meget aktive band med et jubilæumsalbum, der har fået titlen "Takin' Out The Trash!" og kan downloades gratis fra gruppens hjemmeside.

Albummet består af demoer, albumoverskud og liveoptagelser fra de forgangne 10 år.

Det nye udspil er samtidig startskuddet til indspilning af nyt materiale, fortæller gruppen. Efter en periode uden fast guitarist har The Defectors desuden fundet sammen med Ghoulrik Horatio Lindez, der også er kendt i sammenhænge som Kim & The Cinders og The New Deviants.

The Defectors er ligeledes aktuelle med den nye single "Bloody, Bloody Mary", udgivet på det franske selskab Rigolboch Ricordz.

The Defectors kan næste gang opleves live torsdag den 30. juli på Danmarks Grimmeste Festival i Brabrand ved Århus, hvor noget af det nye materiale vil blive præsenteret.

Foruden "Let Me..." har The Defectors udgivet albummene "Baby Gimme Love" (2001), "Turn Me On!" (2004) og "Bruised And Satisfied" (2007), ligesom de har givet massevis af koncerter i ind- og udland.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA