x

Bangles-sangerinde udsender coverversioner

Bangles-sangerinde udsender coverversioner

Matthew Sweet og Bangles-sangerinden Susanna Hoffs har tidligere arbejdet sammen i gruppen Ming Tea (hvor også Mike Myers er medlem) og har under navnet Sid N Susie udsendt et album med coverversioner. Nu er de to musikere fundet sammen igen, og også denne gang er der coverversioner på menuen.

Hvor duoen fokuserede på 60'er-pop på "Under the Covers, Vol. 1" har de på "Under the Covers, Vol. 2" kastet deres kærlighed på musik fra 70'erne. Det betyder, at grupper som Big Star og Mott The Hoople samt Carly Simon og Rod Stewart er kommet under behandling denne gang.

De to musikere har også fået lidt celeber hjælp undervejs. Det betyder, at man på pladen kan høre Lindsey Buckingham hjælpe på en version af Fleetwood Macs "Second Hand News", Dhani Harrison spiller med på George Harrisons "Beware Of Darkness", og Steve Howe medvirker på Yes-sangen "I've Seen All Good People: Your Move/All Good People".

Til Billboard fortæller Matthew Sweet, at efter udgivelsen af det kommende album og nogle amerikanske koncerter skal han tilbage i studiet med Susanna Hoffs. Denne gang får de to dog følgeskab af Debbie og Vicki Peterson med henblik på at lave et nyt The Bangles-album. Det bliver det første fra gruppen siden "Doll Revolution" fra 2003.

Matthew Sweet og Susanna Hoffs udsender "Under the Covers, Vol. 2" 21. juli.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA