Nyhed

Farverige kvinder til Festugen

Ebony Bones og VV Brown er netop blevet tilføjet til 2012-programmet

Århus Festuge har allerede offentliggjort, at man vil kunne opleve Mongrel og Micachu & The Shapes til et af dette års 2012-arrangementer, der arrangeres i samarbejde med GAFFA og VoxHall. Nu er programmet til endnu en aften klar, og her vil man kunne opleve de to engelske sangerinder Ebony Bones (billedet) og VV Brown.

Ebony Thomas debuterer denne sommer under navnet Ebony Bones med albummet "Bone Of My Bones". Men tidligere på året skabte hun opmærksomhed omkring sig selv på SXSW-festivalen i Austin, hvor medier som The New Yorker og Pitchfork roste både hendes materiale og hendes flamboyante show.

Også koncerter på festivalerne Sonár og Glastonbury har været med til at få interessen for Ebony Bones, og musikalsk kommer hun til at passe godt sammen med aftenens andet navn - den ligeledes engelske VV Brown.


Vanessa Brown var på en lang række internationale mediers liste over navne, man skulle holde øje med i 2009. Indtil videre har hun via singlen "Crying Blood" bevist, at det var en rigtig vurdering, og til juli følger hun singlen op med albummet "Travelling Like The Light".

VV Brown trækker på genrer som retro-soul og pop, men trækker også på så forskellige genrer som doo-wop, rock og triphop. Under navnet Geeki har hun tidligere skrevet hits for Sugababes og The Pussycat Dolls, men nu står hun på egne ben, og baseret på engelske anmeldelser gør hun det særdeles godt som solist.

Ebony Bones og VV Brown kan opleves til et 2012-arrangement på VoxHall i Århus 4. september. Prisen er 150 kroner per aften, men partoutbilletter til alle tre 2012-arrangementer sælges til 325 kroner pr. stk., og billetter findes på GAFFA Live.


ANNONCE