x

Jooks til Hammershus

Jooks til Hammershus

En lang række danske navne har allerede meldt sig til Hammershus Støttekoncerten, der hvert år afvikles på Bornholm for at samle penge ind til udviklings- og fairtrade-projekter i Afrika. Nu kan arrangørerne også tilføje Jooks til plakaten.

Hammershus Støttekoncert afvikles 17. juli, og på programmet finder man allerede D-A-D, Thomas Helmig, Carpark North, Safri Duo og Moonjam. Med tilføjelsen af Jooks kommer der dermed også lidt hiphop på programmet, og med successen med singlen "Hun Vil Ha' En Rapper" må man formode, det er en kærkommen tilføjelse. Singlen har ligget nummer 1 på både Tjeklisten og Boogielisten, og lige nu ligger Jooks nummer 2 over de mest spillede sange på P3 den seneste uge.

Nummeret er taget fra det længeventede debutalbum "Privilegeret", der udkom i starten af juni. Albummet har ud over singlehittet også sikret Jooks jobs på festivalerne i Skanderborg og Roskilde i år.

Jooks kan opleves til Hammershus Støttekoncert 17. juli sammen med D-A-D, Thomas Helmig, Carpark North, Safri Duo og Moonjam.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA