x

Alice In Chains klar med ny single

Alice In Chains klar med ny single

Forventningerne til det kommende album fra Alice In Chains, der samtidig er det første med frontmanden William DuVall, er mildest talt store, og nu kan man investere i første smagsprøve fra albummet. Singlen "A Looking In View" kan nemlig nu købes digitalt.

Bandet har tidligere bekræftet, at det første Alice In Chains-album i fjorten år har fået titlen "Black Gives Way To Blue", og det vil blive udsendt 29. september. Albummet har været på vej i tre år, og meldinger fra studiet har gået på, at den nye sanger har været involveret i sangskrivningen næsten fra begyndelsen.

Nu kan man så endelig få en idé om, hvordan Alice In Chains lyder anno 2009, og det første indtryk er, at de lyder ret meget som Alice In Chains. Musikken er tung og ikke synderlig ulig bandets gamle materiale, og på "A Looking In View" er Jerry Cantrells stemme som så ofte før særdeles tydelig.

Det lyder med andre ord som et interessant nyt skridt for det gendannede Alice In Chains, der i august måned spiller en række europæiske jobs uden dog at komme forbi Danmark.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA