x

Beastie Boys sampler Bob Dylan

Beastie Boys sampler Bob Dylan

"I'm just chillin' like Bob Dylan" rappede MCA på "3-Minute Rule" tilbage i 1989, og nu viser det sig, at respekten går begge veje. I hvert fald dukker der nu et sample af Bob Dylan, der taler om Beastie Boys op på et kommende nummer med gruppen.

Beastie Boys har tidligere offentliggjort, at de udsender "Hot Sauce Committee, Pt. 1" 15. september, og det er også kommet frem, at både Nas og Santigold medvirker på pladen. Men samtidig har bandet fortalt, at de er stort set færdige med albummet "Hot Sauce Committee, Pt. 2", som de dog endnu ikke ved, hvordan de vil udsende.

Til Drowned In Sound fortæller Beastie Boys, at "Pt. 1" bliver det konventionelle Beastie-album, som man kan downloade og købe i butikker. Men de har en masse musik, som de vil udsende som "Pt. 2" på en anden måde. Og et af de numre, der vil dukke op på "Pt. 2", indeholder et form for samarbejde med Bob Dylan.

Gruppen har nemlig samlet en bid af Dylans radioprogram Theme Time Radio Hour, hvor han snakker om Beastie Boys og spiller et af deres numre. Det er der kommet et spoken word-agtigt nummer ud af, hvor det ifølge gruppen skulle fremgå, at Dylan er stor fan af Beastie Boys.

Det vides endnu ikke, hvor Dylan/Beastie-sangen vil se dagens lys.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA