x

The Killers laver flere coverversioner

The Killers laver flere coverversioner

The Killers udsendte i 2007 albummet "Sawdust", hvor de blandt andet indspillede versioner af sange skrevet af Joy Division og Dire Straits. Men nu kan Brandon Flowers afsløre, at gruppen er gået i gang med at indspille sange til et helt album med coverversioner, og at den første sang allerede er på plads.

Flowers har tidligere udtalt, at gruppen gerne vil indspille Bright Eyes' "Four Winds" og Cyndi Laupers "Girls Just Wanna Have Fun", og på det seneste er de begyndt at spille Fleet Foxes' "He Doesn't Know Why" til deres koncerter. Men det er nu et helt andet nummer, gruppen har kastet sig over i første omgang.

Til NME fortæller Flowers, at The Killers sammen med medlemmer fra gruppen Louis XIV er gået i gang med at genindspille sangen "One Night In Bangkok" som ABBA-medlemmerne Björn Ulvaeus og Benny Andersson sammen med Tim Rice skrev til musicalen "Chess". Sangen blev oprindeligt fremført af Murray Head, men nu tages den altså under behandling af The Killers.

The Killers er fortsat på en turné i Europa, der fortsætter i USA til august, så der går nok lidt, inden bandet for alvor sætter sig for at gøre deres kommende coveralbum færdigt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA