x

Michael Jackson indspillede 3D-film

Michael Jackson indspillede 3D-film

Der skal ikke herske tvivl om, at Michael Jackson havde sat sig for, at de 50 planlagte comeback-koncerter i London skulle være en ekstravagant affære. Der er allerede kommet en del information om kostumer, kulisser og skyhøje omkostninger, men nu viser det sig, at Jackson også havde indspillet en 3D-film, der skulle have været vist undervejs til koncerterne.

Filmen havde titlen "Dome Project", og ifølge Billboard skulle blandt andet billeder inspireret af "Thriller"-videoen havde været vist i 3D bag Jackson til koncerterne. Billboard fortæller, at projektet tog fem uger og fandt sted i de studier, hvor filmen "Borte Med Blæsten" blev indspillet for 70 år siden.

Der blev optaget scener med fire forskellige kulisser, hvor en af dem var en kirkegård. En anden havde Jackson med varulvemaske som bagtæppe, mens den tredje lignede en jungle, og den sidste en byggeplads. Optagelserne fandt sted fra 1. - 9. juni, og Jackson var til stede næsten hver dag.

"Dome Project" er lige nu ved at blive redigeret færdigt, men det vides endnu ikke, i hvilken sammenhæng optagelserne vil se dagens lys.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA