x

Progpower klar med program

Progpower klar med program

Så ligger programmet fast til Progpower Scandinavia, der, som navnet antyder, er den nordiske udgave af metalfestivalen Progpower, der undfangedes i Holland for elleve år siden og siden har udviklet sig til et internationalt koncept. For første gang lægger Vega på Frederiksberg i år lokaler til.

Her vil man i dagene 25.-26. september kunne høre navne som Pretty Maids og svenske Candlemass (billedet), suppleret af blandt andre landsmændene Freak Kitchen, Loch Vostok og Saint Deamon foruden hollandske Textures og ikke mindst aalborgensiske Mercenary, hvis liveoptrædener tidligere har fået adskillige rosende ord med på vejen her på sitet.  

Allerede den 24. september er der "pre-party" på spillestedet The Rock, hvor man vil kunne opleve fransk-italienske Fairyland, norske Leprous og danske Anubis Gate, som i foråret udgav deres fjerde album, "The Detached".

Som noget nyt har Progpower Scandinavia indgået sponsoraftaler med en række store selskaber, herunder CocaCola, Jägermeister og og Carlsberg. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA