x

Nyt fra Randi Laubek

Nyt fra Randi Laubek

Sidste sommer var Randi Laubek på et ti dages sangskriver-ophold i Nashville med fire kolleger, og det kunne efter sigende høres ved en efterfølgende koncertrække, hvor Laubek præsenterede nyt materiale, som viste sangerinden fra en mere countryorienteret side end tidligere. GAFFAs anmelder tog hatten af for kvartettens optræden på pakhuset i Århus i februar, som han kaldte "en fin aften, som samtidig gav håb om spændende nye udgivelser".

Om forventningerne forløses vil vise sig sidst i september, hvor Laubek udsender sin femte plade, den første siden "Figures of Eight" fra 2005. Sangerinden har just underskrevet en distributionsaftale med Sony og været i Stockholm for lægge sidste hånd på albummet, hvis titel endnu ikke er offentliggjort.

Der foreligger heller ingen trackliste, men ved førnævnte koncert præsenteredes uudgivne numre som "So I Went Away", "The Only Ones" og "Guilty" - iøvrigt alle skrevet i samarbejde med sangskriverkolleger - som man vel med en vis rimelighed kan gætte på vil være at finde på den kommende plade.

Efter udgivelsen tager Laubek på turne, men allerede på mandag den 6. juli kan hun opleves sammen med guitaristen Gustaf Ljunggreen i Christianskirken i København.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA