x

Michael Jackson mindes i Tivoli

Michael Jackson mindes i Tivoli

Det afdøde popikon Michael Jackson, som mindes iaften på TV2, hyldes under åben himmel på torsdag den 9. juli fra kl. 20.00, hvor der vises optagelser med stjernen på tre storskærme opstillet på Plænen i Tivoli. Her vil man kunne opleve nogle af Jacksons største musikvideoer, foruden koncertfilmen "Live in Bucharest - the Dangerous Tour 1992".

Aftenens program knyttes sammen af værterne Nicolai Molbech og Henrik Milling, blandt andet kendt som dj's fra radioudsendelsen "Funkshowet på P3". Makkerparret var også bag mikrofonerne ved P3s tre timer lange mindeudsendelse for Michael Jackson dagen efter nyheden om hans død. Molbech udtaler:

- Jeg er selv en af de mange fans, der er vokset op med Michael Jackson og hans musik. Efter hans død og al den efterfølgende mediavirak synes vi, at det er på sin plads at lade Jacksons fans have mulighed for at mindes ham som det, han først og fremmest var: verdens største entertainer.

Michael Jackson selv besøgte Tivoli i 1992 som privatperson (billedet), og i 1997 fik han en "fødselsdagsgave" af Tivoli i form af Tivoligarden, der dukkede op og spillede fødselsdagssang for ham under hans koncert i Parken, som faldt på hans 39 års fødselsdag.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA