x

Endnu en voldtægtssag på Roskilde Festival

Endnu en voldtægtssag på Roskilde Festival

Endnu en yngre kvinde har anmeldt voldtægt på årets Roskilde Festival. Det drejer sig om en 24-årig kvinde, som angiveligt har fået blackout efter indtagelse af en begrænset mængde alkohol, og efterfølgende er vågnet op i sit telt uden trusser og bh og med nederdelen siddende forkert. 

Der er derfor mistanke om en såkaldt drugrape, hvor gerningsmanden har hældt et bedøvende middel i kvindens drikkevare og efterfølgende voldtaget hende.

Den 24-årige er efterfølgende undersøgt på Rigshospitalet, hvor "undersøgelserne underbygger den 24-åriges mistanke om, at hun har været udsat for en seksuel krænkelse", hedder det i en pressemeddelelse fra politiet, som opfordrer vidner til at henvende sig på tlf. 114.

"Der er fundet spor, der underbygger hendes mistanke om, at der er sket noget med hende. Mere kan jeg ikke sige af hensyn til hende", siger pressetalsmand fra Roskilde Politi, Carsten Andersen, og opfordrer festivalgængere til at holde godt øje med deres fadøl, eller hvad man nu ellers måtte drikke.

I går eftermiddags blev en 23-årig mand anholdt, mistænkt for at have voldtaget en 15-årig pige på festivalens campingområde natten til torsdag. Sidste år var der ingen anmeldelser af voldtægt på festivalen, oplyser politiet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA