x

Politiet afblæser sag om drugrape på Roskilde Festival

Politiet afblæser sag om drugrape på Roskilde Festival

Efter at politiet her til eftermiddag har talt med yngre italiensk mand, afblæses sagen om en formodet drugrape mod en 24-årig kvinde. Kvinden havde anmeldt voldtægten, efter at være vågnet op uden undertøj efter et blackout natten til torsdag. Vidner bekræfter at have set kvinden og den unge italiener sammen, men der er næppe grundlag for en sag.

Da politiet talte med italieneren tidligere i dag, medgav han straks at have været seksuelt sammen med kvinden, ligesom han kunne oplyse, at hendes undertøj stadig lå i hans telt. At kvinden var gået frivilligt med den 27-årige italiener, bekræftes af flere vidner, oplyser efterforskningsleder Per Heide Sørensen.

Italieneren forklarer, at de sammen var gået til hans telt, men at kvinden på et tidspunkt forlod teltet efter at have lånt en T-shirt af manden. Kvinden fastholder fortsat intet at kunne huske, men politiet mener altså ikke, at der er grundlag for at forfølge sagen yderligere.

Det er derimod endnu ikke klart, om der rejses sigtelse mod den 23-årige mand, som er anholdt for at have voldtaget en 15-årig pige på campingområdet samme nat. Han blev anholdt tidligt på eftermiddagen igår, efter at have meldt sig selv.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA