x

Ex-Panic At The Disco-medlemmer er i gang med at indspille nyt

Ex-Panic At The Disco-medlemmer er i gang med at indspille nyt

For en uge siden meddelte medlemmerne af Panic At The Disco, at Ryan Ross og Jon Walker havde forladt gruppen for at fokusere på et nyt projekt. Brendon Urie og Spencer Smith fortalte dog ved samme lejlighed, at de havde tænkt sig at fortsætte gruppen under samme navn som altid, og at planer om koncertdatoer og et kommende album ikke ville blive ændret.

Nu har Rolling Stone talt med guitaristen Ryan Ross (til højre), der kan fortælle, at bruddet har været længe undervejs. Ross udtaler, at det faktisk i nogle måneder har ligget i kortene, at bandets medlemmer ikke gik i samme retning, og at han havde skrevet en masse sammen med Jon Walker, som de andre to ikke var interesseret i at indspille.

"Der var en periode, hvor vi egentlig ikke talte ret meget med hinanden, og Jon og jeg bare boede i mit hus og fortsatte med at skrive. Og på en måde gik det op for os, at vi blev nødt til at overvinde det med ikke at snakke med hinanden og finde ud af, hvad vi egentlig havde gang i. Så vi satte os ned og fandt frem til, at det bedste for alle var at gøre det, vi nu har gjort".

Det resulterede i, at Ross og Walker forlod bandet for at arbejde videre på deres eget materiale, mens Urie og Smith fortsætter som Panic At The Disco. Ross fortæller, at den primære grund til bruddet var, at frontmanden Brendon Urie gerne vil lave en poppet plade, mens han selv hellere vil lave retrorock inspireret af The Kinks og Beach Boys.

Ross og Walkers nye projekt står lige nu uden pladekontrakt, men de er alligevel godt i gang med at indspille deres materiale, hvilket sker sammen med produceren Rob Mathes, der producerede det seneste Panic At The Disco-album "Pretty.Odd.".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA