x

The National arbejder på nyt

The National arbejder på nyt

Bryce Dessner fra The National har snakket med Pitchfork om de mange projekter, han er involveret i for tiden, og overfor websiden afslører han, at gruppen er godt i gang med at færddigøre en opfølger til "Boxer" fra 2007.

Dessner var sammen med broderen Aaron hovedmændene bag støttepladen "Dark Was The Night", og til oktober skal de to musikere sammen med Kim og Kelley Deal fra The Breeders, Shara Worden (aka My Brightest Diamond), The Nationals Matt Berninger (billedet) og et tolv mand stort kammerorkester fremføre et multimedieshow med titlen The Long Count.

Han har også skrevet værket "Aheym" til Kronos Quartet, men til Pitchfork siger han, at det, han virkelig fokuserer på lige nu, er at få færdiggjort det næste The National-album. Dessner fortæller, at gruppen vil bruge tid på at mikse nogle sange i august i et studie, de byggede efter udgivelsen af "Boxer".

Dessner fortæller, at de har skrevet omkring tyve sange, men fordi musikerne skriver musikken, og Berninger skriver teksterne, så har alle sangene lige nu to titler som for eksempel sangen "Karamazov", der også hedder "Runaway" lige nu. Derudover arbejdes der lige nu på sange med titler som "Blood Buzz" og sange opkaldt efter slagmarker fra Den Amerikanske Borgerkrig som "Fredericksburg".

Titel og udgivelsesdato ligger endnu ikke fast, men i interviewet udtaler Dessner, at han håber at have albummet klar i begyndelsen af 2010.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA