x

Florence & The Machine spiller på Beatday

Florence & The Machine spiller på Beatday

I begyndelsen af måneden meddelte Jenny Lewis, at hun på grund af "uforudsete omstændigheder" blev nødt til at aflyse hele sin Europaturné, hvilket betyder, at hun ikke dukker på til en række nordiske festivaler inklusive den danske Beatday-festival i august.

Men nu er den københavnske festival klar med en erstatning, og man må sige, at det er lykkedes dem at finde en særdeles kompetent en af slagsen. Det drejer sig nemlig om engelske Florence Welch, der under navnet Florence And The Machine vil tage Jenny Lewis' plads i programmet 15. august.

Sangerinden er blevet bakket særdeles godt op i hjemlandet af både BBC og NME, og i februar modtog hun prisen Critics' Choice Award til Brit Awards til trods for, at hendes debutplade "Lungs" først udkom i denne måned. Albummet blev mødt med flotte anmeldelser, hvor hun sammenlignes med alt fra Amy Winehouse til Tori Amos, og i GAFFAs anmeldelse kunne man læse følgende:

"'Lungs' kommer vidt omkring – fra symfoniske pophymner over swingende garage-pop til rustikke murder ballads – og undervejs får Welch vist en forbløffende alsidighed som sanger. Der er meget at glædes over på Florence And The Machines debutalbum, der udstråler et sjældent musikalsk overskud".

Men som om det ikke skulle være nok at tilføje Florence And The Machine til et i forvejen fint program, så meddeler arrangørerne nu, at de i sidste øjeblik fået muligheden for at få yderligere et "særdeles prominent navn" på plakaten. Hvem det drejer sig om, vil dog først blive afsløret i næste uge.

Der er fortsat ledige partout-billetter til festivalen, men arrangørerne meddeler nu, at der fra 29. juli klokken 10:00 også vil blive sat et begrænset antal 1-dagsbilletter til salg via GAFFA Live.

Beatday09 afvikles i dagene 14.-15. august i Valbyparken.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA