x

Malk De Koijn benægter koncert i Thylejren

Malk De Koijn benægter koncert i Thylejren

Onsdag 15. juli kunne man her på GAFFA.dk læse, at Malk De Koijn er hovednavn på dette års Thylejren Festival i dagene 31. juli - 1. august. Oplysningen var hentet fra Thylejrens webside, hvor man også kan finde ovenstående plakat. Men nu benægter gruppen ethvert kendskab til koncerten på deres MySpace-side.

I et indlæg lagt op i dag 17. juli kan læse følgende:

"Seneste antinyt.
Først en tak til alle, der mødte op til vores koncert på Roskilde, og til alle der har støttet os, siden vi startede med at lave musik sammen i 93.

Af ukendte grunde læser jeg nu på nettet, at vi skal spille en koncert et sted i Jylland. Vi er selvfølgelig forundrede over dette, da vi ikke har aftalt noget i den retning overhovedet med nogen som helst.

Til de folk, der har interesse i at følge med i eventuelle koncerter med Malk, opfordrer vi til, at man ser i vores koncertkalender HER på vores myspace.

Altså findes koncerten ikke herinde, så findes den overhovedet ikke.

Gå selv ud og kig i kalenderen HER på vores myspace.

"Don't believe the hype" sagde en klog gruppe engang ... "can't trust it" sagde de vist osse.

Søren Jerregård

(vred bueskytte og manager)"

Et kig på Malk De Koijns koncertkalender på MySpace afslører, at gruppen faktisk ikke har planlagt en eneste koncert, så da de tydeligvis ikke skal spille til Thylejrens festival, så skal man altså ikke regne med at få lov til at se eller gense dem lige foreløbig.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA