x

Baby Woodrose udgiver nyt album

Baby Woodrose udgiver nyt album

Det sjette album fra Baby Woodrose har såmændt fået titlen "Baby Woodrose", for at markere en tilbagevenden til den oprindelige metode. Lorenzo "Guf" Woodrose har indspillet næsten alle instrumenterne selv, ligesom han gjorde det på deres debutalbum "Blows Your Mind" fra 2001. Det, der tidligere var en trio med Anders Skjødt og Anders Grøn, ser ud til igen at være Lorenzo Woodroses eget projekt, og pladens få gæstemusikere kommer fra et andet københavnsk garagerock-band, The Setting Son. I fremtiden skal man forvente en mere flydende line-up både live og i studet. "Baby Woodrose" er i øvrigt indspillet med Johan Lei Gellett i Studio 73.

Det første nummer fra den plade kan man allerede nu finde på gruppens MySpace, og skal man dømme efter det første nummer, "Countdown To Breakdown", så er der lagt an til en knapt så energisk, mere melankolsk, men stadig karakteristisk psychedelisk, garagerocket version af Woodrose med stærke amerikanske inspirationskilder.

Forsanger Lorenzo Woodrose har ellers haft travlt i sine andre musikalske projekter, Dragontears og det genoplivede Spids Nøgenhat (der ligesom Baby Woodrose er opkaldt efter et hallucinogen), men selv beskriver han arbejdet som den følelse, man får, når man er om bord på en rumfærge eller en ubåd.

- I et forsøg på et finde hjem gennem et univers, man konstant genopfinder på sin vej, men altid forbliver mærkværdigt ukendt og håbløst at navigere i. Jeg må indrømme, at jeg ser det som et meget trygt element, som i en livmoder af lyd, fortæller Lorenzo Woodrose om indspilningerne på sin MySpace-blog.

Pladens trackliste inkluderer numre som Fortune Teller, Take It, Open Your Heart, Emily, Secret Of The Twisted Flower og altså Countdown To Breakdown.

"Baby Woodrose" udkommer den 14. september.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA