x

Wolfmother til Beatday

Wolfmother til Beatday

I sidste uge kunne vi fortælle, at folkene bag årets Beatday-festival havde fundet en særdeles kompetent erstatning for Jenny Lewis i form af engelske Florence And The Machine. Ved samme lejlighed blev det meddelt, at der lidt overraskende var endnu et navn på vej, og det er nu blevet offentliggjort, at det drejer sig om australske Wolfmother.

Et besøg på festivalens webside viser, at Wolfmother er blevet sat på programmet fredag aften, hvor de skal spille sammen med navne som Basement Jaxx og The Ting Tings.

Den australske trio, der debuterede i 2005, var ellers tæt på at gå i opløsning sidste år, da medlemmerne Chris Ross og Myles Heskett forlod bandet. Men det lod frontmand Andrew Stockdale sig dog ikke slå ud af, og sammen med tre nye musikere har han indspillet albummet "Cosmic Egg", der udsendes til oktober.

Stockdale har lovet, at den kommende plade bliver vildere og tungere end den første, så der bliver højst sandynlig smæk på, når den australske kvartet går på scenen i Valbyparken.

Beatday09 afvikles i dagene 14.-15. august, og billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA