x

Rock & Roll Hall of Fame bekræfter stjernespækket jubilæumskoncert

Rock & Roll Hall of Fame bekræfter stjernespækket jubilæumskoncert

Firedobbelt koncert med Bruce Springsteen & the E Street Band (billedet), Simon & Garfunkel, Stevie Wonder og Crosby, Stills & Nash med venner - det lyder som enhver aldrende rockfans drøm, men er ikke desto mindre realitet, når museet og institutionen The Rock & Roll Hall of Fame til oktober fejrer sit 25 års jubilæum ved to koncerter i New Yorks Madison Square Garden den 29. og 30. oktober.

Arrangørerne bekræftede i går rygter om en storstilet jubilæumskoncert, hvor en lang række stjerner vil optræde med såvel egne numre som musik, der har inspireret dem. Og så vil man til lejligheden kunne opleve unikke kollaborationer mellem de optrædende superstjerner, ligesom man kan forvente en række endnu ikke offentliggjorte gæster.

Mens de allerede nævnte vil optræde den 29., kan man aftenen efter opleve U2, Metalllica, Eric Clapton og Aretha Franklin og der er næppe nogen tvivl om, at der bliver rift om biletterne til arrangementerne, der præsenteres i samarbejde med Bacardi og American Express. Netop indehavere af et American Express-kort vil få mulighed for at sikre sig billetter allerede fra på mandag, mens det regulære billetsalg først går i gang den 3. august.

The Rock & Roll Hall of Fame blev grundlagt af en række branchefolk med den legendariske pladeselskabsmand Ahmed Ertegun i spidsen med det formål at fejre rock- og soulmusikken som kunstform, og hovedsædet er i dag The Rock & Roll Hall of Fame Museum i Cleveland, Ohio. Institutionen optager hvert år nye medlemmer, og det er forbundet med stor prestige at blive inviteret ind på parnasset.

Til september udkommer bogen The Rock & Roll Hall of Fame: the First 25 Years, som beskæftiger sig med optagelsesceremonierne gennem årene - som ofte har bragt forlængst opløste bands sammen for en aften - og allerede i august udgives en nidobbelt dvd med optagelser fra ceremonierne.

Besøg The Rock & Roll Hall of Fame her.

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA