x

Ny sangskriverfestival ser dagens lys

Ny sangskriverfestival ser dagens lys

Claus Hempler, Tobias Trier og Annika Aakjær er blandt de mere velkendte danske navne på plakaten til Copenhagen Songwriters Festival, som i år afholdes for første gang. Det sker på Onkel Dannys Plads 7 i København i weekenden 21.-23. august mellem klokken 16.00 og 24.00.

For blot 100 kroner vil man over tre dage og fordelt på tre scener kunne opleve over hundrede udøvere af sangskrivningens ædle kunst fra både ind- og udland. I sidstnævnte kategori finder man amerikanske Mark Aaron James og Luis Oliart, grønlandske Angu, færøske Høgni Lisberg og Gudrid Hansdottir samt Adam Fastholm fra Sverige.

Fra det danske såkaldte vækstlag - som tegner sig for størstedelen af det omfattende program - finder man folk som Per Worm, MC Hansen (billedet), Tobias Stenkjær og Jacob Faurholt.

Foruden de mange koncerter vil der lørdag og søndag være sangskrivningsworkshops, ligesom der hver aften, efter det regulære program er afsluttet, vil være åben scene mellem midnat og klokken 02.00.

Festivalen, som er blevet til med hjælp fra en række sponsorer, har blandt andet til formål at profilere den danske sangskriverscene, og sigter mod at blive en årligt tilbagevendende begivenhed.

Det vil også være muligt at købe endagsbilletter til årets festival formedelst 50 kroner.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA