x

Thom Yorke skriver nummer til Twilight-opfølger

Thom Yorke skriver nummer til Twilight-opfølger

Sidste års kassesucces med teenage-vampyrfilmen Twilight var første del af en trilogi, og toeren, med titlen New Moon, er hastigt på vej til biograferne. Instruktør Chris Weitz bekræfter nu, at Radioheads Thom Yorke har indvilliget i at levere en sang til soundtracket til den kommende film.

Instruktøren, som angiveligt får lov at høre et udkast til sangen i dag, har tidligere sagt til hitfix.com: "medmindre, det er lyden af ham (Yorke, red.), der bøvser, tror jeg at jeg vil bruge det".

I samme interview bekræftede han, at også Bon Iver vil levere en sang til den kommende, selvskrevne blockbuster. Om der rent faktisk er tale om originalt materiale skrevet til leljigheden, er Weitz dog mindre sikker på:

"Han siger, at han har skrevet den til filmen, men det kan lige så vel være noget, han har haft liggende i skuffen".

Ingen detaljer om soundtracket er iøvrigt på plads, men forfatteren til filmens forlæg, Stephanie Meyer, har publiceret en liste over sange, hun finder passende til anden del af den fortsatte kærlighedshistorie mellem den dødelige Bella og vampyren Edward. Filmen har premiere den 20. november.

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA