x

Alan Jackson-koncert aflyses

Alan Jackson-koncert aflyses

Det er muligt, at han har solgt mere end 40 millioner plader i sit hjemland, men her i Danmark er Alan Jackson åbenbart ikke så kendt, som nogle koncertarrangører troede. I hvert fald har man nu reageret på et svigtende billetsalg ved at aflyse koncerten 12. august på Vestereng ved Århus med den amerikanske country-stjerne.

Beslutningen blev i følge Århus Stiftstidende truffet af den norske pengemand, der også står bag koncerter med Alan Jackson i Norge og Sverige - koncerter, der rent faktisk bliver hans første europæiske koncerter nogensinde. Det var meningen, at Jackson skulle have optrådt på Vestereng, hvor man i sidste weekend kunne opleve Grøn Koncert.

Det var med andre ord en ambitiøs bookning, der nu tyder på at have været lige rigelig optimistisk. Alligevel udtaler Erik Hansen fra DMB Concerts & Promotion til Stiften, at aflysningen er en fejl:

"Jeg er sikker på, at vi sagtens kunne have solgt det nødvendige antal billetter i Danmark. Jeg har prøvet at forklaret den norske forbindelse, at i Danmark sælger man ikke billetter i industriferien. Erfaringen fra andre arrangementer viser desuden, at folk i Danmark venter til kort før koncerten med at købe billetter. Økonomien er blevet mere usikker, og publikum holder på pengene til sidste øjeblik".

Billetter til den aflyste koncert kan refunderes gennem Billetnet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA