x

Eks-Oliver North Boy Choir-medlemmer danner nyt band

Eks-Oliver North Boy Choir-medlemmer danner nyt band

I begyndelsen af året meddelte trioen Oliver North Boy Choir, at de gik hver til sit efter en stribe udelukkende digitale udgivelser og koncerter i cyberspace. Nu har to af de tre medlemmer, Ivan Petersen og Mikkel Max Hansen, dog fundet sammen i en ny gruppe, The Boombox Hearts. Et band, der er så nyt, at de endnu ikke har fået taget et bandfoto, så du må nøjes med et gammelt billede af Oliver North Boy Choir, med Ivan Petersen til venstre og Mikkel Max Hansen til højre.

The Boombox Hearts spiller efter et udsagn en blanding af 60'er-pop, lo-fi, country og indie. Eller, det er i hvert fald planen, som bandet oplyser. Ud over Ivan Petersen på sang og guitar (og nej, det er ikke ham fra Laban og Backseat Boys) og Mikkel Max Hansen på bas består gruppen af Ida (sang, slagtøj og keyboard), Steffen (lead-guitar, banjo med mere) og Arne (trommer).

Ivan Petersen og Mikkel Max Hansen oplyser, at de om et par måneder vil lancere et andet nyt band, som dog ikke har noget navn endnu. Denne gruppe vil også i alt have fem medlemmer og i modsætning til Boombox Hearts synge på dansk.

Mikkel Max Hansen har for resten også en fortid som sanger og guitarist i epo-555, der giver afskedskoncert i Ørestaden 5. september i forbindelse med pladeselskabet Crunchy Frogs 15-års fødselsdag.

Boombox Hearts' blog


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA