x

Storstilede amerikanske udgivelser forsinkes

Storstilede amerikanske udgivelser forsinkes

Flere af de kommende udgivelser, som det forventes vil sælge stort i USA i år, er nu blevet skubbet til en senere udgivelsesdato. Det skriver Billboard i dag og nævner, at de kommende plader fra Mariah Carey, Diddy, Lil Wayne og Amerie alle vil blive udsendt senere end oprindelig planlagt.

Eksempelvis vil Mariah Careys "Memoirs Of An Imperfect Angel" nu i stedet blive udsendt 15. september, selvom hun lige nu ligger nummer 11 på den amerikanske singlehitliste med sangen "Obsessed". Ligeledes har Sean "Diddy" Combs valgt at udskyde udsendelsen af "Last Train To Paris" til slutningen af november.

Hvor der ikke er blevet givet en officiel begrundelse for forsinkelsen af Mariahs kommende album, udtalte Diddy sig forleden til MTV, hvor han sagde, at forsinkelsen delvist skyldes, at det er "Jay-Z-tid og Drake- tid. Nyd dem. Men "Toget" er på vej, baby. Få fat i en billet, du har ikke lyst til at gå glip af det".

Diddy refererer her til de kommende udgivelser fra rapperne Jay-Z ("The Blueprint 3") og Drake ("Thank Me Later"), der også forventes at blive store økonomiske successer senere i år.

Også det kommende album "In Love & War" fra Amerie er skubbet til september, og det første rockalbum "Rebirth" fra Lil Wayne er flyttet til en ny endnu ikke kendt dato.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA