x

Laurent Garnier kommer til Vega

Laurent Garnier kommer til Vega

Franske Laurent Garnier var blandt hovednavnene til det aflyste Bigbang09-arrangement, der skulle have været afviklet i Parken tidligere på året. Det arrangement blev ikke til noget, men nu kommer Garnier alligevel til landet, denne gang dog for at optræde i Store Vega 1. oktober.

Koncerten er en det af Laurent Garniers "Tales Of A Kleptomaniac Tour", der starter i den franske by Brest 7. august og fortsætter rundt i Europa frem til starten til november. Et af stoppene på turnéen er som nævnt København, hvor man vil kunne opleve Garnier, der var blandt de dj's som var med til at høre Manchester-klubben The Haçienda legendarisk i slutningen af 80'erne.

Franskmanden har dog siden midten af 90'erne ikke kun holdt sig til at vende plader, men har også udgivet plader i eget navn, og seneste produkt fra Laboratoire Garnier er udgivelsen "Tales Of A Kleptomaniac", der har navngivet den kommende turné.

Når Garnier går på scenen i Store Vega bakkes han op at en helt nyt line-up, som udover Laurent selv består af Scan X (electronics), Philippe Nadaud (sax), Benjamin Rippert (keyboards), Philippe Anicaux (trumpet) og VJ's.

Laurent Garnier kan opleves 1. oktober, billetsalget starter torsdag den 30. juli klokken 10:00, og billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA