x

Martin Hall laver soundtrack til roman

Martin Hall laver soundtrack til roman

Multikunstneren Martin Hall er ikke kendt for at ligge på den lade side, og efter at han 1. september udgav både et nyt album, "Music Hall", og genudsendte det sjældne koncertværk "Inskription", er han nu klar igen med nyt. Denne gang er der tale om noget så sjældent som et soundtrack til en roman, nemlig til Jeff Matthews’ "Wheelchair Wildstyle". Hall har skabt 63 numre, der samlet varer en lille time og spænder fra popsange til støjrock, lydoptagelser og spoken word m.m. og byder på gæsteoptrædener fra bl.a. sangerinderne Aud Wilken, Katja Andersson og nu afdøde Irma Victoria. Cd’en med musikken er indlagt i romanen, der kommer 19. november, og sælges ikke separat.

"Wheelchair Wildstyle" handler om negeren Bitch og asiaten Nigga, der forsøger at tage til Monte Carlo for at være runnere på realityprogrammet House Of Pain, men på afrejsedagen af uvisse årsager vågner op på hospitalet med ben og hofter i gips. De flygter med kørestol og rollator, og så går det over stok og sten.

Jeff Matthews debuterede i 2001 med den eksperimenterende og roste roman "Halality" og har siden bl.a. skrevet radiodramaet "Ikke Uden Min Fætter". Han medvirker desuden på Martin Halls "Music Hall" med forskellige kommentarer, bl.a. om at drukne i homoseksuelle tilbud i Københavns natteliv.

Martin Hall har i øvrigt selv udgivet en række bøger og barsler for tiden på en dannelsesroman, der formodentlig bliver på omkring 600 sider.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA