x

Ekstra billetter til Lady Gaga

Ekstra billetter til Lady Gaga

I aften giver den amerikanske og for tiden meget populære elektro-pop-sangerinde Lady Gaga koncert i KB Hallen i København. Koncerten har været udsolgt længe, men efter at scenen er blevet opsat, viser det sig, at der lige kan klemmes 50 personer mere ind i hallen, og disse billetter sælges fra og med nu på Billetnet på landets posthuse eller telefon 70 15 65 65.

Da Lady Gaga gæstede København i december sidste år, var det til en showcase-event i Store Vega. Når det amerikanske popfænomen nu vender tilbage, er det i noget større rammer.

Efter at have skrevet sange til Akon, New Kids On The Block og Fergie debuterede Lady Gaga i 2008 med albummet "The Fame", der indeholder singlerne "Poker Face" og "Just Dance". Sangerinden har dog genereret mindst lige så meget opmærksomhed for sine outrerede outfits og udtalelser om sin seksualitet.

Før popgennembruddet optrådte Lady Gaga med en rockcabaret i New York, og det var her, hun udviklede sin unikke stil og scenepersonlighed, som man vil kunne opleve på nærmeste hold, når hun gæster København i aften.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA