x

Athlete til Vega med nyt album i ryggen

Athlete til Vega med nyt album i ryggen

Det er ved at være et par år siden, vi har hørt nyt fra engelske Athlete, men 21. september er de aktuelle med deres fjerde album, som får titlen "Black Swan" - i øvrigt en titel, det, bortset fra "the'et", deler med albums fra både The Triffids, Story Of The Year og Bert Jansch.

Athlete følger albummet op med en turné, der blandt andet bringer dem til Lille Vega i København mandag den 12. oktober.
 
Athlete debuterede i 2003 med den hiphop-inspirerede "Vehicles And Animals", der indbragte gruppen en nominering til den prestigefyldte engelske Mercury Music Prize. Gruppen fulgte i 2005 debuten op med den mere melankolske, guitarpoppede "Tourist" i 2005, der gik ind som nummer et på den engelske albumhitliste og indeholdt blandt andet hittet "Wires".

"Tourist"-albummet blev gruppens store gennembrud og den primære årsag til, at de i dag har solgt over en million album. I 2007 udgav Athlete deres tredje album, "Beyond The Neighbourhood", der stilmæssigt fulgte i toerens fodspor og fik en flot, femstjernet anmeldelse i GAFFA.
 
Athletes kommende album "Black Swan" er produceret af amerikanske Tom Rothrock (Foo Fighters, Elliot Smith, Elbow, Beck mere flere). Første single fra de kommende album hedder "Superhuman Touch" og er ude i august.

Forsalget til koncerten starter mandag 3. august via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA