x

The Defectors på USA-turné

The Defectors på USA-turné

Guitarrocken har kronede dage for tiden, og i dag drager de århusianske garagerockere The Defectors til USA for at spille 11 koncerter på 16 dage.

Det er gruppen selv, og især deres keyboardspiller Martin Budde Andersen, der har gjort benarbejdet for at få turnéen stablet på benene. Gruppen kommer til at spille i Texas, Californien og New York, hvor The Defectors 23. november afslutter turnéen med et job på det legendariske spillested CBGB’s. Her trådte punk- og new wave-navne som Ramones og Blondie deres koncertmæssige barnesko i sen-70’erne, og også The Raveonettes gjorde sig her heldigt bemærket sidste sommer i begyndelsen af deres USA-eventyr.

Det er nok også håbet om et dansk gennembrud i garagerockens hjemland, der har givet The Defectors mod på turnéen, for ifølge bandet selv kommer de faktisk til at tabe penge på koncerterne, når indtægter og udgifter er vejet op mod hinanden. Bandet mener endvidere, at deres form for garagerock er lidt anderledes end den typiske amerikanske, hvor The Defectors har et lidt 60’er-agtigt touch.

The Defectors’ to første cd’er er i amerikansk distribution, og den tredje forventes ude i marts og bliver produceret af den efterhånden allestedsnærværende Superheroes-forsanger Thomas Troelsen (Dear, Learning From Las Vegas m.fl.).

Turnéplanen er som følger:
07.11 Barley House, Dallas, Texas
08.11 Beerland, Austin, Texas
09.11 San Antonio, Texas (sted offentliggøres senere)
14.11 Glass House, Los Angeles, Californien
15.11 Brick By Brick, San Diego, Californien
16.11 Californien (sted offentliggøres senere)
17.11 Spikes, Los Angeles, Californien
18.11 San Francisco, Californien (sted offentliggøres senere)
21.11 Sine, New York, N.Y.
22.11 New York, N.Y. (sted offentliggøres senere)
23.11 CBGB's, New York, N.Y.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA