x

Black Eyed Peas slår hitlisterekord

Black Eyed Peas slår hitlisterekord

Black Eyed Peas har slået en hitlisterekord, idet de nu i 17 uger har ligget i toppen af den amerikanske singlehitliste, også kendt som Billboard Hot 100, med først singlen "Boom Boom Pow", der lå i toppen i 12 uger, og derpå "I Gotta Feeling", der lå i toppen i fem uger, oplyser nme.com.

Det er første gang, en duo eller en gruppe har ligget så lang tid i toppen af den amerikanske singlehitliste. Den tidligere rekord blev indehavet af Boyz II Men, der lå 16 uger i toppen af hitlisten i 1996 med "One Sweet Day".

"Boom Boom Pow" stammer fra Black Eyed Peas' seneste album, "The E.N.D.", som GAFFAs Christian Grubert i øvrigt ikke var specielt begejstret for. Han tildelte albummet beskedne to ud af seks stjerner og skrev blandt andet:

"Popnumrene er stadig fantastisk ligegyldige, tilsat sex, gå i byen, overfladiske følelser og alt andet i teenager-kategorien. Det virker, når man er sendt af sted på Cult Shakere, men hvad gør ikke det?? Revolutionen er derimod gået grueligt galt. Den har altid været cheesy, men har på dette album udviklet sig til at være direkte ignorant."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA