x

Culture Box genåbner

Culture Box genåbner

I førstkommende weekend, altså den 7. og 8. august, genåbner den københavnske natklub og spillested Culture Box, som ellers har været lukket sommerens over grundet renovering og udvidelse.

De optrædende dj’s de to dage er henholdsvis Tim Andresen, Simon Gain og Machs (fredag) og Marcel Dettmann og Marcel Fengler (lørdag).

Culture Box har desuden udvidet med en cocktail-bar ”Cocktail Box”, der i dagtimerne er en intim café ”Coffee Box”. Begge kan besøges uafhængigt af Culture Box.

Culture Box fik tidligere på året status af regionalt spillested, som i øvrigt eneste elektroniske spillested i Danmark. Med andre ord er spillested nu sikret tilskud fra både stat og kommune.

Af faste dj’s på Culture Box kan nævnes Trentemøller, Thomas Madvig, Mikkel Metal, Patrick Bateman, Tim Andresen og scenen har haft besøg af store internationale dj’s som Laurent Garnier, Sven Väth, Luciano, Ricardo Villalobos, Derrick May og Richie Hawtin.

Som noget nyt har Culture Box besluttet at holde en fast pris på entréen. Entréen er nu lagt fast på 60 kr. hver fredag og lørdag uanset line-up.

Derudover kan Culture Box prale af at være Danmarks første grønne spillested, natklub og cocktail-bar”. Fra og med 1. august er hele Culture Box gået over til grøn energi og har indrettet sig med blandt andet energibesparende lys.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA