x

Juliette Lewis klar med nyt album

Juliette Lewis klar med nyt album

Som vi skrev allerede tilbage i april, er skuespillerinden og sangerinden Juliette Lewis klar med et nyt album, denne gang uden det vanlige backingband The Licks, der ellers var med hende på hendes tre første album fra 2004, 2005 og 2006. Nu har hun så offentliggjort en titel og udgivelsesdato, nemlig henholdsvis ”Terra Incognita” og 31. august.

Juliette Lewis har som producer brugt Mars Voltas frontfigur, Omar Rodriguez-Lopez. Til glasswerk.co.uk fortæller hun:

”Fordi dette album lydmæssigt er så anderledes end alt, hvad jeg tidligere har lavet, og fordi det indfanger så mange nuancer af mit følelsesliv og af min stemme, måtte det have et helt nyt navn. ”Terra Incognita betyder ”ukendt jord”, og det var dér, jeg ville hen rent musikalsk. Guitarerne er vildere og mere atmosfæriske. Groovet er mørkt og dybt og giver plads til en masse lydmæssige kontraster. ”

Hun fortsætter:
”Det tog mig fem år at få hår på brystet som performer og sangskriver, og jeg ville virkelig bryde alle de vaner, jeg havde fundet ind i, og lod sangene udvikle sig ud fra et groove eller fra simple klaver-toner eller en simpel melodi. I Omar fandt jeg en producer, som virkelig forstod alle disse facetter og kunne fremmane og fortolke denne musikalske identitet. Han slår benene væk under mig på mange niveauer. Det er virkelig en frigørende og radikal oplevelse.”

Omar Rodriguez-Lopez tilføjer, lidt mere kortfattet: ”Alt hun føler, er lige dér foran dig. Det er bare ærligt. Det er hende. Al musikken sammenfatter hende og er drevet frem af hende, og det er skabt for hende."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA