x

David Grohl får vej opkaldt efter sig

David Grohl får vej opkaldt efter sig

Foo Fighters-frontmanden og den gamle Nirvana-trommeslager David Grohl kan blandt meget andet nu prale af, at han har fået en vej opkaldt efter sig. Eller rettere sagt en gyde. Det skriver guardian.co.uk.

Hæderen fandt sted i weekenden i Grohls hjemby Warren, Ohio som afslutningen på Music is Art-festivalen. Her blev gyden Market Street Alley omdøbt til Dave Grohl Alley, og Grohl fik selv æren af at indvie gyden ved at knuse en champagneflaske mod vejskiltet.

Grohl fik ved samme lejlighed udleveret nøglerne til byen af Doug Franklin, der er byens sikkerhedschef. I den forbindelse udtalte Franklin: ”Du har allerede nøglen til vore hjerter, og nu har du også nøglen til byen”.

Grohl takkede ved at spille tre livenumre og sagde desuden: ”Da jeg var barn, kom jeg her ofte. Dette er et af mine yndlingssteder i verden.”

Med æren af at have fået en vej opkaldt efter sig, mens han stadig lever, skriver Dave Grohl sig ind i en stolt tradition, der blandt andet tæller The Flaming Lips, der har fået opkaldt en gyde efter sig i hjembyen Oklahoma City, Oklahoma, og Johnny Madsen, som har fået en vej opkaldt efter sig i barndomsbyen Thyborøn.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA