x

Moonjam tilbage med nyt album

Moonjam tilbage med nyt album

Moonjam udgiver 7. september albummet ”Raining In Asia”, som bliver gruppens første med nyskrevne sange i ni år. Samtidig bliver det bandets første engelsksprogede album.

Moonjam består i dag af brødrene Morten (sang, guitar, keyboard) og Rasmus Kærså (bas), saxofonisten Benjamin Koppel og de gamle Sneakers-medlemmer Mikkel Nordsø (guitar og i øvrigt far til producertvillingerne Frederik og Fridolin Nordsø) og Klaus Menzer (trommer). Musikken har på det seneste udviklet sig i en mere bossa nova- og jazzet retning.

Moonjams sidste studiealbum var ”Xax Xonx” fra 2000. Herefter holdt Moonjam en lang pause, men vendte tilbage i 2007 med opsamlingen ”Flashback” og en reunion-turné, der gav gruppen blod på tanden til at indspille et nyt studiealbum.

Gruppen følger albummet op med en turné, hvor de regner med at have den gamle Sneakers-klassiker ”Sui Sui” med på liverepertoiret, idet Morten Kærså jo også har en fortid i Sneakers. Om Sanne Salomonsen så kommer og gæster med sin vokal, melder historien dog ikke noget om.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA