x

Jarvis Cocker skriver sange til Russell Brand

Jarvis Cocker skriver sange til Russell Brand

Jarvis Cocker har bidraget med tre sange til den engelske skuespiller og komikers kommende film, ”Get Him To The Greek”. Filmen er en satire over musikbranchen og har Brand i rollen som rockstjernen Aldous Snow, der skal forsøge at give en koncert på Los Angeles’ hæderkronede Green Theatre. Og det er åbenbart lettere sagt end gjort.

Aldous Snow-figuren dukkede første gang op i filmen ”Forgetting Sarah Marshall i 2008”. Til Billboard.com udtaler Cocker, at ”sangene er meget dumme, men det er også en meget dum film”.

Foruden Brand er de store roller i filmen besat af Jonah Hill og Rose Byrne. Desuden optræder Christina Aguilera, Pink og Lars Ulrich angiveligt i små roller. Filmen får premiere engang i 2010.

Jarvis Cocker vil heller ikke helt afvise, at hans gamle band Pulp kunne finde på at blive gendannet. Til Billboard siger han: ”Jeg må hellere træffe en beslutning inden længe, for ellers vil jeg være for gammel.” Og det lyder jo mere som et ja end et nej til en genforening.

Jarvis Cocker solodebuterede i 2006 med albummet "Jarvis", der i maj i år blev fulgt op af "Further Complications". Han har i øvrigt flere gange skrevet sange til filmen, blandt andet til "Harry Potter And The Goblet Of Fire".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA