x

GAFFA august er på gaden

GAFFA august er på gaden

Så er GAFFA august på gaden. 64 sider sprængfyldt med interviews, features, anmeldelser, nyheder og livekalender.

Du kan blandt læse et stort interview med Mew, der fortæller om afskeden med Johan Wohlert, om hvorvidt de føler sig overprivilegerede og om, hvorfor det drømmende spiller så stor en rolle i deres musik.

Vi har også mødt Arctic Monkeys, der blandt andet taler om samarbejdet med deres nye producer, Josh Homme fra Queens Of The Stone Age.

Spinal Tap, også kendt som The Loudest Band In The World, er tilbage. Vi har talt med Nigel Tufnel fra kultgruppen.

The Dead Weather er navnet på Jack Whites seneste projekt, med blandt andre Alison Mosshart fra The Kills. Vi har mødt hele bandet - men det var mest Jack, der talte.

Brody Dalle er en af de sejeste kvinder i rockmusikken i dette årtusinde. Vi har talt med hende i anledning af hendes seneste projekt, Spinnerette.

Det er 50 år siden, jazzmusikkens måske mest betydningsfulde plade overhovedet, Miles Davis' "Kind Of Blue", udkom. Vi fortæller historien om det banebrydende album.

Den Gale Pen har mødt Brett Perkins, bagmanden bag Copenhagen Songwriters Festival, der blandt andet bliver udspurgt om, hvad vi skal med alle de dér tudefjæs og deres akustiske guitarer.

I serien Finale fortæller Winnie & Karina, aktuel i filmen ”Winnie & Karina - The Movie”, om deres musiksmag og den musik, der har betydet noget for dem. Læs blandt andet om deres syn på, at Nik & Jay hele tiden ringer.

Du kan også møde Florence & The Machine, Passion Pit, Ebony Bones! og The Temper Trap – og mange andre.

Find GAFFA på en café, et bibliotek, en plade-/musikforretning eller en uddannelses- eller kulturinstitution nær dig.

Hvis du er medlem af Klub GAFFA, kan du også glæde dig til den fede Klub GAFFA-cd med 18 brandvarme sange fra blandt andre Gossip, Mew, La Roux, Florence & The Machine, Dúné og mange flere. Du får også det store Klub GAFFA-tillæg om Woodstock-festivalen, der fandt sted for præcis 40 år siden. Vi fortæller historien om den stilskabende festival og viser masser af flotte fotos fra dengang. Læs mere på klub.gaffa.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA