x

Stil spørgsmål til Mew

Stil spørgsmål til Mew

Nu er ordet igen tilbage hos læserne, når næste gæst i vores interviewserie er Mew, som efter en seksstjernet koncert på Roskilde til august er aktuelle med deres femte album, som har fået den utraditionelt, lange titel: "No More Stories/Are Told Today/I'm Sorry/They Washed Away/No More Stories/The World Is Grey/I'm Tired/Let's Wash Away." Den 29. juni udsendte de forløberen "No More Stories EP", der ligesom det nye album er indspillet i New York. Vi bringer desuden en stor artikel med trioen i næste nummer af GAFFA.

Jonas Bjerre, Silas Jørgensen og Bo Madsen, som startede Mew i Hellerup oprindeligt sammen med Johan Wohlert, der siden har fortsat karrieren med Pernille Rosendahl i bandet The Storm, indtog Roskilde Festivals næststørste scene med en fantastisk koncert, som GAFFAs anmelder Finn P. Madsen beskrev såleves: "De hjemvendte sønner i Mew er uden tvivl Danmarks mest seriøse og spændende rockband i nyere tid. På Roskilde Festivals første dag gav de en lektion i, hvordan en koncert, der rækker ud over det sædvanlige, skal skrues sammen."

Du kan stille spørgsmål om hvad som helst. Fritid, musik, kunst eller politik. Om albummets lange titel, om bestemte koncerter eller numre, om bandets forhold til New York eller The Storm. Vi vælger de bedste fem spørgsmål og stiller dem til bandet - og du kan finde svarene her på GAFFA.dk i august.

For at stille dine spørgsmål til Mew, skal du sende en mail til [email protected]. Skriv ”Mew” i emnefeltet, og husk at skrive dit navn og din hjemby i bunden af mailen. Vi udvælger de bedste fem spørgsmål og stiller dem til Jonas Bjerre og kompagni. Mailboksen er åben fra i dag og frem til fredag den 7. august.

"No More Stories/Are Told Today/I'm Sorry/They Washed Away/No More Stories/The World Is Grey/I'm Tired/Let's Wash Away" udkommer den 17. august.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA