x

Stubnitz holder afslutningsfest med Junior Boys

Stubnitz holder afslutningsfest med Junior Boys

Hen over sommeren har det gamle køleskib Stubnitz lagt til kaj ved Langebro og lagt dæk til stribevis af fester. Men alt godt har en ende, og sidste fest i denne omgang finder sted på Stubnitz lørdag den 8. august, altså i morgen. Her vil ingen ringere end den canadiske elektroduo Junior Boys sætte gang i festen.

Junior Boys gæstede i maj Vega til en heftig koncert, og samtidig udgav de albummet "Begone Dull Care", som GAFFAs Thomas Borre tildelte fire stjerner og blandt andet skrev følgende om: "(...) det [er] mestendels rart endnu en gang at svøbe sig i Junior Boys’ lækre popsange med bløde vokaler og velproducerede analoge synths i centrum, men næste gang vil jeg altså gerne overraskes med lidt nytænkning."

Den unge, særdeles fremadstormende danske elektroduo Electrojuice varmer op, og desuden er der dj-sæt fra DJ Tennis og TomBoy, der af arrangørerne beskrives som henholdsvis "hottest king of the rave in fashion Milano" og "not hottest just super hot".

Alt dette foregår på skibets såkaldte main floor, men det har også et "Pia Kjærsgaard til kulturminister-gulv", som byder på "bøsse- og indvandrer-temafest. Her er der underholdende indslag i form af "Ramona Macho oily body building + DR Ramona Bo", "Mads Lauritz homo hits cavalcade", "Rulleskøjte-spas med Nørrebro Rulleskøjte Gang" og "Waqar - Rave ikke kun til indvandrere".

Der er halv pris for folk i poloskjorter og shorts eller rulleskøjter, og for "trash queens in full outfits" er der gratis adgang.

Festen begynder klokken 22, og Junior Boys går på klokken 23.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA