x

Cleo Malone varmer op for Simple Minds

Cleo Malone varmer op for Simple Minds

"Absolut et af de bands, det er værd at holde øje med", kaldte GAFFAs anmelder den tidligere "Månedens demo"-vinder Cleo Malone, da de indsendte deres anden demoindspilning i vinter. Det bliver der mulighed for på fredag den 14. august, hvor københavnerne varmer op for det populære, skotske poprock-orkester Simple Minds i Horsens.

Sidstnævnte er på turné i anledning af deres 30 års jubilæum som liveband, og koncerten præsenteres som led i sommerens koncertrække "Rock i Lunden" i Horsens, som over sommeren har budt på navne som Thomas Helmig, Poul Krebs, Peter Sommer og senest Annika Aakæjr og Johnny Madsen.

Mens Simple Minds, med sanger Jim Kerr i front, altså har tre årtier og et utal af koncerter på bagen, har guitarbaserede Cleo Malone spillet godt 50 af slagsen. Gruppen, hvis medlemmer mødte hinanden på Vestbirk Højskole i 2006, har hele tre guitarister i front og trækker på inspirationer som Led Zeppelin og Queen foruden nyere navne som The Raconteurs.

Der kan købes billetter ved indgangen såvel som på billetlugen.dk. De koster 375 kroner. Gruppen kan desuden opleves ved yderligere fem koncerter i efteråret.

Turnéplan:

11.9. Huset Magstrædede, København
02.10. Toldkammeret, Helsingør  
17.10.  Posten, Odense
13.11. Rust, København
19.11. Nordkraft, Ålborg


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA