x

Fogerty og Springsteen i duet

Fogerty og Springsteen i duet

1. september udsender John Fogerty sit nye album "The Blue Ridge Rangers Rides Again", som indeholder en række fortolkninger af andres numre. Som den opmærksomme læser vil have noteret sig, henviser titlen til Fogertys countryficerede solodebut "The Blue Ridge Rangers" fra 1973. Her fortolkede Fogerty en række klassiske countryforlæg,

Singleforløberen til det nye album, en version af The Everly Brothers' "When Will I Be Loved", kan allerede nu downloades via iTunes eller høres ganske gratis på Fogerty hjemmeside, og der er tale om en fin og festlig duet mellem Fogery og kollegaen Bruce Springsteen. På den kommende plade får Fogerty desuden selskab af The Eagles' Timothy B. Schmit og Don Henley på et nummer.

Fogerty har just afsluttet en Europaturné, som dog ikke bragte ham til Danmark i denne omgang. Til gengæld optrådte han ved sidste sommers Jelling Festival. Han siger om den nye plade:

"Sangene på "The Blue Ridge Rangers Rides Again" er mestendels sange, jeg har haft med mig i en menneskealder. Det er sange, som har påvirket mig og været med til at forme mig som sangskriver. Der er noget meget amerikansk over disse sange i deres originale arrangement, og også over deres musikalske gestaltning på denne her plade. Der, hvor disse sange bor, er der, hvor jeg tager hen for at skabe min egen musik".

John Fogerty & the Blue Ridge Rangers optræder i forbindelse med udgivelsen i "The Late Show" med David Letterman den 3. september.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA