x

Nye navne til RECession

Nye navne til RECession

Den århusianske festival RECession har netop offentliggjort endnu fem navne til festivalen, der finder sted på VoxHall, Vestergade 58, Galleri V58 og Sankt Pauls Kirke i Århus i dagene 30. og 31. oktober. Nemlig de danske metalgrupper Mnemic (billedet) og As We Fight, de halvtunge rockere Surfact, den norske industrialgruppe Essence Of Mind og den tysk/franske elektrorock-duo Aniaetleprogrameur.

Mnemic hører til den danske metalscenes sværvægtere med succes langt ud over landets grænser og deres fjerde album, "Sons Of The System" under indspilning. As We Fight har for nylig sendt deres tredje album "Meet Your Maker" på gaden. Surfact vandt i 2006 talentkonkurrencen Starfighters på Danmarks Smukkeste Festival og debuterede i 2007 med albummet "Terrific Downfall". I februar udgav de så opfølgeren "Euphoria". Bandet har tilføjet keyboard og elektroniske lyde til den hårde rock, men har fortsat guitaren i front, ikke mindst live.

RECession har for at forstærke metalprogrammet indgået et samarbejde med en af Danmarks mest aktive metalforeninger, århusianske Metal Royale.

"Grundet deres erfaring med den årlige Royal Metal Fest og deres store netværk ønsker vi at bakke hinanden op med pr og afvikling og skabe nogle gode rammer for en god aften på Voxhall", siger Kim Holm fra RECession.

De to sidste bands i denne omgang er norske Essence Of Mind og den tysk/franske duo Aniatleprogrammeur. Essence Of Minds musik har elementer af både techno og hård rock, ikke helt ulig navne som eksempelvis KMFDM, Nine Inch Nails eller nyere Gary Numan. Essence Of Mind udgiver på det belgiske selskab Alfa Matrix, der også huser både Front 242 og danske Leæther Strip, som ligeledes optræder på årets RECession Festival.

Aniatleprogrammeur spiller beskidt rock med støjende guitarer og en massiv mur af synths og elektroniske beats. Bandet blev dannet i Paris i begyndelsen af 2005 af Ania J. og Hanri G. Siden de første gang trådte på scenen i 2005, har duoen turneret næsten uden pause i hele Europa, især i Frankrig, Tyskland og Italien.

Find billetten på GAFFA Live

RECession har tidligere offentliggjort følgende kunstnere til årets festival:
Martin Hall, Front 242 (BE), Leæther Strip, Mikkel Metal, Pilgrimz, Paral-Lel (F), Risque (F), Bo Marley, Koonda Holaa (CZ), Roxy Jules, Mislyd


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA