x

Suspekt går i opløsning

Suspekt går i opløsning

Albertslund-rapperne i Suspekt stod øverst på plakaten, da Tabu Records holdt 10 års jubilæumskoncerter i Århus og København tidligere i år. Når de på fredag giver koncert i Odense, er det sidste chance for at opleve gruppen, der har varslet sin opløsning, når turnéerne og arbejdet med deres seneste album, "Prima Nocte" fra 2007, var overstået.

På fredag den 14. august giver Emil Simonsen, Andreas Duelund og Rune Rask afslutningskoncert på Amfiscenen ved Brandts Klædefabrik i det, der kaldes det største hiphop-event på Fyn nogensinde. Foruden Suspekt spiller Odense Assholes, Århus V-rapperen Magermayn og Jooks. Bagefter rykker efterfesten videre til klubben Alibi, hvor der er lagt op til den helt store afslutningsfest med dj's og ekstranumra fra Odense Assholes og Magermayn.

Suspekts arv tæller tre albums, "Suspekt" fra 1999, "Ingen Slukker The Stars" fra 2003 og senest "Prima Nocte" fra 2007, samt singler som "Kinky Fætter", "Proletar" samt den uforglemmelige "Sut Den Op Fra Slap".

Billetter kan købes via GAFFA Live.

Opdatering: Ifølge deres pladeselskab Tabu går Suspekt ikke i opløsning efter Odense-koncerten - men måske er det en strid om ord. Læs mere her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA