x

Nyt Moby-album ude den 27. januar

Nyt Moby-album ude den 27. januar

Den 27. januar udsender Moby albummet “Baby Monkey”, der er det andet udspil under pseudonymet Voodoo Child. ”Sidste vinter havde jeg en lille pause, så jeg tog hjem og lavede dette album. Jeg skrev en masse techno-sange, meget simpel, melodisk, elektronisk dance-musik. Og efter at jeg havde lavet dem, fandt jeg ud af at jeg rigtig godt kunne lide dem,” fortæller Moby til rollingstone.com.

Det første udspil som Voodoo Child var tilbage i 1991, hvor en single med samme navn blev udsendt. Et minialbum med titlen ”The End Of Everything” så dagens lys i 1996.

I morgen mandag udsender Moby også “18 B-sides + DVD”. Udgivelsen indeholder en dvd med blandt andet en koncert fra Glastonbury-festivalen, alle musikvideoerne fra ”18”-albummet, sketches, et 90 minutters megamix af alle Mobys yndlingsremixes af ”18”-sangene, behind the scenes-optagelser, 20 outtakes og hundredevis af billeder fra stjernens digitalkamera – i alt over 6 timers spilletid. Med i udgivelsen følger også en cd med alle b-siderne fra ”18”-albummets singler samt fire helt nye sange.

Tracklisten til “Baby Monkey” ser således ud:

“Gotta Be Loose In Your Mind”
”Minors”
”Take It Home” (førstesinglen ude den 12. december som 12”-single)
”Light Is in Your Eyes”
”Electronics”
”Strings”
”Gone”
”Unh Yeah”
”Obscure”
”Last”
”Harpie”
”Synthesisers”


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA