x

Kanye West-film kommer til september

Kanye West-film kommer til september

Den velrenommerede amerikanske instruktør Spike Jonze, som blandt andet er kendt for at instruere musikvideoer for Björk, R.E.M., Daft Punk, Chemical Brothers og blandt andet har lavet den legendariske Beastie Boys-"Sabotage"-video, laver en film med Kanye West. De to har tidligere arbejdet sammen om musikvideoen til Kanye Wests single "Flashing Lights".

Filmen har titlen "We Were Once A Fairytale", og den er 15 minutter lang. Kanye West spiller sig selv - og det meste af filmen er han fuld og vandrer desorienteret rundt i en natklub. Det skriver gigwise.com. Kanye-nummeret "See You In My Nightmares" er også med i filmen.

"We Were Once A Fairy Tale" er tilgængelig som download fra den 8. september på iTunes, men den har allerede haft forpremiere på L.A. Film Festival tidligere på sommeren, hvor den har fået meget blandede anmeldelser.

Spike Jonze, som tidligere har instrueret film som "Adaptation" og "Being John Malkovich", er i øvrigt aktuel med "Where The Wild Things Are" til efteråret.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA